pumpe za vodu - oprema - inženjering

Posao

Zapošljavamo!

Profil: Samostalni električan / Elektro inženjer

Broj radnih mesta: 2

Rok za prijavu: 19.03.2021.

Od zaposlenog se zahteva da radi na sledećim poslovima:

  • izrada upravljačkih ormana (crtanje električne šeme, nabavke materijala, priprema i šemiranje ormana, programiranje, ispitivanje, pakovanje)
  • montaža ormana na terenu, povezivanje i puštanje u rad
  • terenski rad u timu
  • defektaža i popravka elektro ormana

Posao se obavlja, pretežno, u radioničkom okruženju, u elektro radionici namenjenoj za izradu elektro ormana. Sav alat za obavljanje posla je obezbeđen, kao i instrumenti za merenje i defektažu. Kandidat zadužuje radno odelo i cipele.

Za zaposlene koji ne žive na teritoriji Subotice ili okoline, firme obezbeđuje smeštaj u sopstvenim kadrovskim stanovima u blizini firme.

Radno vreme je svaki radni dan i jedna Subota mesečno, od 7:00 do 15:00. Zaposleni je dužen da se danima namenjenim za vršenje posla pojavi na radnom mestu najkasnije u 6:40, a da radno mesto napušta najranije u 15:10. Očekuje se da zaposleni bude savestan i odgovoran prema alatu, predmetu rada, a najvažnije da bude odgovoran prema drugim zaposlenima. Prednosti su timski rad, preciznost, ažurnost, odgovornost, želja za stalnim usavršavanjem.

Predviđen je rad na određeno 3 meseca (redovno plaćena 3 meseca). Ukoliko kandidat zadovolji, predviđeno je zaposlenje na neodređeno.

Prijave poslati na milan.romic@realimpeks.co.rs